Varza

de mihaelaM in Mancaruri de post, 5 Iul 2011 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 2 cepe
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • 2 foi dafin
  • ulei de masline
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza:

Ceapa o curatata, spalata si taiata marunt o punem la calit.

Varza o punem in robotul de bucatarie sa o taiem, daca nu avem robot o vom taia cu cutitul,apoi o frecam bine cu sare.Cand ceapa a devenit aurie punem varza,delikatul si o ceasca de apa. Punem capacul si o lasam sa fiarba.

Cand varza este fiarta punem sucul de rosii, foile de dafin, mai lasam 5 minute dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:42

Diana te poftesc cu mare drag sa te convingi

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:43

Simpla si delicioasa...fara delikat

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:48

Da Ruxy delicioasa si fara delikat,dar m-am cam obisnuit sa pun delikat la orice mancare si stiu ca nu prea e bun dar....sincer de multe ori nici nu mai pun sare pun doar delikat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de sfecla cu pierogi umpluti cu varza si ciuperci