Tocăniţă de viţel

de madi_marin in Vita, 18 Aug 2011 | 5464 vizualizari

 

Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi . A ieşit delicioasă.

 

INGREDIENTE

  •  500 g carne de viţel
  • 3 cartofi mari
  • 1 roşie
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă cu pastă de tomate
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de viţel:

Preparare tocanita de vitel:


Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă se adaugă cubuleţele de carne . Se călesc şi împreună pentru câteva minute, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se mai pune apa fiartă din când în când pâna ce cărniţa e complet fiartă.


Cartofii se curaţă , se spală şi se taie şi ei cubuleţe. Se adaugă peste carne şi se lasă sa fiarbă împreună. Cand sunt aproape gata se adaugă şi roşia fară coajă tocată, sare, piper şi pasta de tomate.


Când tocanita de vitel e gata, se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.


Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de viţel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

19.08.2011, 23:02

o bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

19.08.2011, 23:04

incearca si varianta cu bere bruna!

madi_marin 1

20.08.2011, 09:14

Dya.... am incercat odata sa fac pui cu bere .....si a ajuns direct la cosul de gunoi..... era atat de amar si de ........brrr...nu mi-a placut deloc deloc....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ceapa