Tocanita din cartofi noi

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Sep 2010 | 4218 vizualizari

 

Tin minte cand eram copii si apareau cartofi noi ,mama ii cumpara pe cei mai mici si curatam la eiiiiiiiiii.......... mama ne facea tocanita de cartofi noi cu cartofi intregi ,era super buna dar aici nimic nu gasesc mic,tot e mare si importat si pline de E-uri

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocata
  • ulei
  • smanatana  dace nu se face de post ,eu nu am pus
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din cartofi noi:

Se curata ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu ardeiul rosu ,se caleste 2-3 minute dupa care se pun cartofii


Cartofii se curata de coaja se taie in 6-8 depinde de cartofi,daca aveti posibilitatea incercati cu cartofi noi cei mai mici si lasati intregi,se pun cartofii peste ceapa calita cu ardei se mai lasa 5 minute se amesteca usor in ei dupa care se pun 2 cani de apa ,sare piper si se lasa sa fiarba acoperiti cu capac(fierb foarte repede)la final se pune petrunjel verde tocat .Daca nu e zi de post se poate pune 1 lingura de faina cu smantana ,e minunanata.Eu am facat-o de post deci nu am pus smantana dar e super buna si cu mamaliguta merge perfect.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

19.09.2010, 01:09

laly dar sa incerci cu cartofi mici sa vezi ce buna e

Adinacarla 1

21.09.2010, 10:55

prezenta si eu la masa

danis 1

21.09.2010, 16:59

si eu ,ne place si nou mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Crocantele de cartofi