Tocanita picanta

de eclerash in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 2074 vizualizari

 

Pentru ca eu as manca si miere picanta :) va propun o reteta de tocanita picanta

 

INGREDIENTE

  • piept pui
  • 3 ardei iuti
  • 1 ceapa alba si una rosie
  • 200 g porumb
  • piper cayene
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem pieptul si il rumenim apoi il scoatem si il pastram cald.In acelasi ulei calim ceapa si cand este gata adaugam ardeiul taiat marunt.Dupa 5 min repunem pieptul in tigaie,iar dupa alte 5 min adaugam si porumbul stingand totul cu vin.Apoi adaugam bulionul si condimentele si mai lasam sa se ”familiarizeze” ingredientele.

 

TIPS-URI

1

ca si garnitura am preferat sa folosesc paste astfel renuntand si la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Laly 1

28.06.2010, 00:13

Ce bunatate ai facut tu aici.Nu cred ca mai ai si pentru mine o portie,dar sper sa ma tii minte data viitoare.

mihaelar63 1

28.06.2010, 00:21

interesanta combinatie n-am pus porumb in tocanita , trebuie sa incerc si eu

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:08

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci