Tocanita picanta de ardei

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 26 Iul 2013 | 1388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 1/2 kg rosii
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita boia iute
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de ardei:

Spalam ardeii si ii coacem pe plita.


Ii intoarcem pe o parte si pe cealalta.


Dupa ce s-au copt ii punemm intr-un vas adanc, presaram peste ei sare si ii acoperim cu un capac.


Cand s-au racorit, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete indepartand semintele.


Apa lasata de ardei nu o aruncam!!


Spalam rosiile, le decojim, apoi le taiem cubulete.


Ceapa tocata marunt se inabuseste intr-o cratita cu cele 3 linguri de ulei.


Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam rosiile, acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba.


Dupa ce au fiert rosiile, adaugam boiaua iute, ardeii cu tot cu apa lasata si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.


Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.


Cand oprim focul presaram patrunjel tocat pe deasupra si servim cu smantana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

madi_marin 1

27.07.2013, 10:02

mmm....delicios!

Angelina_Elena 1

27.07.2013, 11:02

Liliana

Angelina_Elena 1

27.07.2013, 11:02

Madi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval