Tocanita studenteasca

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2009 | 9941 vizualizari

 

Putini bani si facuta cu multa dragoste:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 morcov mare mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • delicat
  • 3 carnati taranesti
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita studenteasca:

Secretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai..

Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la rumenit in ulei, apoi morcovul si ceapa. Dupa ce s-au imuiat se pun cartofii si apa . Cand sunt aproape gata se pune sare si pasta de tomate se lasa sa fiarba , sa adauga si delicat. dupa ce se opreste si se pune mararul tocat.

Cu multa dragoste pentru vremurile studentesti

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita studenteasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

danygospodina 1

01.06.2009, 22:27

Asta-i festin studentesc !

ala_oancea 1

02.06.2009, 15:24

Da ... mancam si eu asa ceva in timpul studentiei. Ce bun era ....

luminita20_2006 1

02.06.2009, 18:59

ma bucur ca v-am adus aminte de vremurile ale faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci