Tochitura

de baby_ktalyna in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 3852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata carnat de casa
  • 300 gr carne de porc
  • slaninuta
  • sare,piper,usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 4 oua
  • branza
  • mamaliga
  • smantana
  • ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se pune uleiul la incins,apoi pe rand punem carnea taiata cubulete o lasam putin pana prinde culoare,punem carnatii taiati feliute si slaninuta.Condimentam cu sare si piper dupa gust,usturoiul poate fi presat direct in tochitura sau se poate face separat mujdei de usturoi.

Pentru omleta :taiem ceapa verde pe care o punem putin la calit  apoi batem cele 4 oua adaugam un praf de sare si turnam compozitia peste ceapa.

Branza cu smantana se pot combina sau servite separat. 

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura (varianta mea :) )