Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 9452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc (fleica,pulpa)
  • 300 gr kaizer
  • 200 gr carnati de porc semiafumati
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin,cimbru
  • 1pahar vin
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala carnea si se taie cubulete.Kaizerul si carnatii se taie si ele.


Intr-o tigaie prajim pe rand,carnea,carnatii si kaizerul.


Ceapa se taie solzisori si se caleste putin.Se adauga peste ceapa,carnea,carnatii si kaizerul.


Rosiile se oparesc si se mixeaza pana devine suc.Se adauga peste carne.


Punem apa sau supa cat sa acopere carnea si condimentam cu sare,foi de dafin si cimbru.


Dam la cuptor pana scade.Cu 5 minute inainte de a scoate adaugam vinul.


Usturoiul se taie sau se piseaza (eu l-am pisat).Se adauga cand scoatem tochitura (asa isi va pastra aroma).


Se rade branza desupra si se serveste alaturi de ou ochi.


Se serveste cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

30.07.2010, 23:10

elena1988 1

24.02.2011, 09:54

babi5 1

14.12.2014, 19:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor