Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 8892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc (fleica,pulpa)
  • 300 gr kaizer
  • 200 gr carnati de porc semiafumati
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin,cimbru
  • 1pahar vin
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala carnea si se taie cubulete.Kaizerul si carnatii se taie si ele.


Intr-o tigaie prajim pe rand,carnea,carnatii si kaizerul.


Ceapa se taie solzisori si se caleste putin.Se adauga peste ceapa,carnea,carnatii si kaizerul.


Rosiile se oparesc si se mixeaza pana devine suc.Se adauga peste carne.


Punem apa sau supa cat sa acopere carnea si condimentam cu sare,foi de dafin si cimbru.


Dam la cuptor pana scade.Cu 5 minute inainte de a scoate adaugam vinul.


Usturoiul se taie sau se piseaza (eu l-am pisat).Se adauga cand scoatem tochitura (asa isi va pastra aroma).


Se rade branza desupra si se serveste alaturi de ou ochi.


Se serveste cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

30.07.2010, 23:10

elena1988 1

24.02.2011, 09:54

babi5 1

14.12.2014, 19:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor