Torrijas

de delia64 in Dulciuri, 5 Aug 2014 | 6738 vizualizari

 

Este o reteta spaniola invatata de la nora mea Dana .
Este tare buna si voi mai repeta pentru ca a avut succes .

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 2 oua
  • 250 ml. lapte
  • 200 gr. zahar tos
  • 2 linguri scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torrijas:

Se feliaza painea.

Batem ouale, adaugam praful de sare.

Amestecam zaharul cu scortisoara.

Trecem feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le prajim im uleiul incins pe ambele parti. Le scoatem din ulei si le trecem prin zaharul amestecat cu scortisoara.

Sunt aromate si tare gustoase .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu cacao si lapte sau ceai dupa preferinta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Torrijas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

delia64 1

06.08.2014, 13:54

Pushaa

Panacris 1

13.08.2014, 16:11

Frigănele dulci!

delia64 1

28.10.2014, 09:38

Cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide