Rulada cu ciocolata

de madalina27 in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 1858 vizualizari

 

SUPER BUNA

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4 oua,
  • 3linguri de zahar,
  • un pic de sare,
  • 3linguri de faina,
  • 50gr.nuca de cocos.

CREMA:

  • 1plic de sarlota de ciocolata de la DR.OETKER
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina.


Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt.


Se da la cuptor pentru 8 min- 10 min.


Dupa ce s-a copt blatul se scoate pe un prosop ud si se ruleaza si cu hartia de copt.


Intre timp cat se raceste blatul se prepara sarlota conform instructiunilor de pe plic.


Apoi se scoate hartia de copt se pune peste blat sarlota(din care se pastreaza un pic pentru a glazura si rulada) si se ruleaza apoi se glazureaza si se presara nuca de cocos.


Se da la rece.

 

TIPS-URI

1

Nu puneti sarlota peste blatul cald ca se va scurge sarlota!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

07.08.2012, 10:13

la multi ani

Rocsi 1

07.08.2012, 13:36

La multi ani!

Laly 1

07.08.2012, 22:33

La Multi Ani,sanatate si bucurii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Desert tort musuroi de cartita