Tort 13

de ela in Torturi, 20 Dec 2010 | 2586 vizualizari

 

tot un tort facut pt ziua nepotelului meu,Razvan...

 

INGREDIENTE

  • 1blat tort din comert,
  • CREMA1:
  • 200gr ciocolata alba,
  • 40gr zahar pudra,
  • 200gr unt,
  • cateva picaturi esenta de vanilie,
  • CREMA2:
  • 1crema ole vanilie de la dr Oetker,
  • 8linguri frisca batuta,
  • 200ml lapte,
  • DECOR:
  • 300gr frisca,
  • colorant alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort 13:

CREMA1:


Freci spuma untul lasat la temperatura camerei in prealabil,cu zaharul pudra si incorporezi in el ciocolata topita in prealabil,turnand cate putin din ea(racita).La sfarsit punem esenta de vanilie.


CREMA2:Punem intr-un bol frisca,laptele si crema de vanilie si batem pana se intareste.


ASAMBLARE:


Punem pe un platou prima parte de blat,ungem cu crema1,punem a doua parte,ungem cu crema2 si ultima parte o acoperim cu frisca batuta,din care lasam putin si amestecam cu colorant si decoram tortul.


Lasam cateva ore la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort 13" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

ela 1

26.12.2010, 01:22

Ligia,multumesc

adasev12 1

26.12.2010, 18:34

f frumos
La multi ani nepotelului, sa fie sanatos!

ela 1

27.12.2010, 00:26

Ada,multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Tort de cafea