Tort

de lenca21 in Torturi, 25 Dec 2009 | 10559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi avem nevoie de:
  • -50 gr. margarina
  • -200 gr. de zahar
  • -3 oua
  • -2 linguri de miere
  • -1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet
  • -2 linguri de apa
  • -2 cani de faina
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -600 gr. de smintina
  • -200 gr. de zahar -miez de nuca
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort:

Din acest ingredientele pt aluat ne ies circa 8-9 foi,le coacem la cuptor incins.


Dupa ce batem bine cu mixerul smintina cu zaharul si vanila,impartim in doua aceasta crema,jumatate ramine asa dar cealalta jumatate o amestecam cu miez de nuca maruntit foarte fin.


Foile de tort se insiropeaza putin cu suc si incepem a pune crema,deci pe o foaie punem crema cu nuci,pe a doua punem crema doar din smintina si tot asa pina la sfirsit.Deasupra ornamentam cu fructe.


Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Michelle 1

31.12.2009, 09:58

elena1988 1

07.03.2011, 13:33

rebecca19 1

11.03.2014, 21:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata cu ciocolata, zmeura si bezea