Tort

de lenca21 in Torturi, 25 Dec 2009 | 8974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi avem nevoie de:
  • -50 gr. margarina
  • -200 gr. de zahar
  • -3 oua
  • -2 linguri de miere
  • -1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet
  • -2 linguri de apa
  • -2 cani de faina
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -600 gr. de smintina
  • -200 gr. de zahar -miez de nuca
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort:

Din acest ingredientele pt aluat ne ies circa 8-9 foi,le coacem la cuptor incins.


Dupa ce batem bine cu mixerul smintina cu zaharul si vanila,impartim in doua aceasta crema,jumatate ramine asa dar cealalta jumatate o amestecam cu miez de nuca maruntit foarte fin.


Foile de tort se insiropeaza putin cu suc si incepem a pune crema,deci pe o foaie punem crema cu nuci,pe a doua punem crema doar din smintina si tot asa pina la sfirsit.Deasupra ornamentam cu fructe.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Michelle 1

31.12.2009, 09:58

elena1988 1

07.03.2011, 13:33

rebecca19 1

11.03.2014, 21:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake inimos cu sos de afine