Tort alb-Diplomat

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 2945 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1kg frisca,
  • 1compot ananas,
  • 1compot mandarine,
  • 600gr piscoturi
  • 4oua,
  • 300gr zahar,
  • 200gr faina,
  • 1litru lapte,
  • 150gr margarina de prajituri sau unt,
  • 1fiola esenta vanilie,
  • 2plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort alb-Diplomat:

CREMA:bati ouale cu zaharul,adaugi faina si subtiezi cu laptele si fierbi pana se ingroasa,amestecand continuu,apoi lasi putin sa se raceasca si pui untul taiat cubulete,esenta de vanilie si zaharul vanilat.


Pe un platou pui un rand de piscoturi,insiropezi cu zeama de la compot.Bati frisca si cateva linguri pui in crema facuta mai devreme.Pe randul de piscoturi pui un strat de crema,unul de frisca,fructe si continui cu piscoturi,crema,frisca si fructe pana termini piscoturile.Ornezi dupa gust si dai la rece cateva ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort alb-Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.04.2010, 00:26

ela ceva e uite nu ma lasa sa-ti dau 5 am vrut din toata inima sa-ti dau 5 si nu ma lasa numai 4

ela 1

17.04.2010, 00:35

nadina nu te mai chinui,ma saboteaza bucataras

ela 1

07.05.2010, 13:17

de aici am tinut minte ca este tortul preferat al sylviei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tort pt copii cu doua feluri de ciocolata