Tort Angel Cake

de Luckycake in Torturi, 10 Apr 2014 | 2859 vizualizari

 

Nu vi se intampla sa va ramana prea multe albusuri? Mie da! Asa ca le congelez si le folosesc incercand retete. De data aceasta am facut Angel Cake, o praji din albusuri si am completat-o cu o crema de mascarpone si ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 275 ml albusuri (aproximativ 8 )
  • 150 grame zahar
  • 100 gr faina
  • coaja de la o lamaie razuita
  • o lingura zeama de lamaie
  • un praf de sare
  • Crema de branza
  • 125 gr crema de branza gen Philadephia
  • 150 gr mascarpone
  • 100 gr ciocolata alba topita
  • 1 lingura zahar praf
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Oua de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Angel Cake:

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma, adaugam zeama de lamaie si coaja de lamaie, apoi mixam in continuare si adaugam zaharul putin cate putin.Cand am incorporat tot zaharul, spuma de oua trebuie sa fie lucioasa si ferma. Adaugam faina amestecand de jos in sus, in 3 etape pana cand am adaugat-o pe toata.O punem intr-o forma de copt de gulguf si o dam la cuptor la 180 grade timp de 30- 40 minute, pana trece testul scobitorii.


O lasam sa se raceasca cam o ora.


Cu un mixer amestecam crema de branza cu mascarpone , zeama de lamaie si zaharul praf , apoi adaugam ciocolata topita.Cand prajitura s-a racit o ornam cu crema de branza si oua de ciocolata.


Se serveste cu sos de capsuni sau gem de capsuni.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Angel Cake" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Geanina87 1

11.04.2014, 17:50

merisor 1

11.04.2014, 18:23

Super!

Luckycake 1

11.04.2014, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert chec din albusuri cu nuca si stafide - 700 -