Tort aniversar fara coacere

de Steffy in Torturi, 31 Mar 2013 | 7931 vizualizari

 

Pentru aniversarea mamei mele am facut doua torturi simple si rapide, fara coacere, care au avut mare succes, atat acasa cat si la servici. Sper sa incercati combinatia mea.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 2 linguri cacao
  • 100 g margarina
  • o esenta de rom
  • 100 ml lapte
  • un praf de budinca cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 3 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • o crema pentru prajituri Dr. Oetker cu gust de ciocolata, trufe si rom
  • 250 ml lapte rece
  • 3 linguri zahar pudra
  • 200 ml frisca Hulala
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • fulgi de ciocolata pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aniversar fara coacere:

Tortul contine 4 straturi, de aceea am pus ingredientele in ordinea utilizarii lor.


Stratul 1


Margarina o topim si o lasam sa se raceasca. Biscutii ii maruntim in robotul de bucatarie. Facem blatul tortului din biscuitii amestecati cu esenta de rom, cacao, laptele si margarina topita.


Intindem blatul de biscuiti cu ajutorul unei linguri pe fundul unei tavi cu inel detasabil. Punem la rece timp de 15 minute.


Stratul 2


Facem o crema de vanilie din budinca Dr. Oetker, 3 linguri zahar si 500 ml lapte. Lasam sa se raceasca un pic, apoi turnam peste stratul 1. Cand s-a racit bine budinca de pe tort, introducem la frigider si lasam alte 15 minute.


Stratul 3


Facem o crema cu gust de ciocolata, trufe s rom din pliculetul de la Dr.Oetker mixand continutul cu 250 ml lapte rece de la frigider si 3 linguri zahar pudra. Crema este gata cand intoarcem castronul si nu curge. Intindem crema peste stratul 2 si introducem la frigider pentru 15 minute.


Stratul 4


Frisca Hulala se mixeaza impreuna cu plicurile de zahar vanilinat. Se intinde peste stratul 3 si se pastreaza pentru a orna dupa dorinta.


A doua zi desfacem inelul detasabil si ornam tortul cu frisca ramasa. Se presara fulgi de ciocolata peste frisca.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aniversar fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

31.03.2013, 22:05

Rocsi 1

31.03.2013, 22:39

La multi ani mamei tale! ..Foarte bun tortul!

Steffy 1

01.04.2013, 23:06

Va multumesc tuturor pentru urari. Ma bucur ca va plac tortuletele mele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza