Tort Bounty

de ionela84 in Torturi, 27 Oct 2013 | 3669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri de cacao
  • 1 praf de sare
  • Crema
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 125 g unt
  • 200 g ciocolata alba
  • 150 g zahar
  • 125 g cocos
  • Siropul:
  • 4 linguri lapte
  • 100 g zahar
  • Glazura
  • 200 g ciocolata
  • 50 g unt
  • 2 linguri de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Bounty:

Blatul: se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile unul cate unul amstecand cu lingura de lemn. Adaugam uleiul amestecand usor, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaua si praful de sare. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina (Diam 26 cm) si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea


Siropul: caramelizam zaharul avand grija sa nu se arda si il stingem cu lapte, lasam sa fiarba pana se topeste zaharul


Crema: punem laptele impreuna cu zaharul si ciocolata la fiert. Cand fierbe adaugam grisul amestecand energic si lasam pe foc pana se ingroasa amestecand continuu, luam de pe foc si adaugam untul. Llasam sa se raceasca putin, apoi adaugam nuca de cocos


Glazura: topim ciocolata impreuna cu untul si smantana pe baie de abur


Asamblare: blatul racit il taiem in 2 si il insiropam


Pe un platou punem primul blat apoi crema si ultimul blat si la sfarsit glazura, ornam dupa preferinta


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ionela84 1

04.03.2014, 23:09

monik80 1

19.03.2015, 16:05

Adele 1

19.03.2015, 16:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort "Deliciul copiilor"