Tort brownie cu branza dulce

de Zamfira in Torturi, 1 Mai 2016 | 1487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolată menaj
  • 120 g unt
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • 150 g făină
  • 1 praf de copt
  • 300 g brânză de vaci
  • 1 pliculeţ zahăr vanilinat
  • 300 g vişine din compot
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort brownie cu branza dulce:

Rupem ciocolata în bucăţele şi o topim împreună cu untul pe bain-marie.


Omogenizăm cu mixerul 2 ouă şi 50 g zahăr, adăugăm puţină sare şi pliculeţul de zahăr vanilinat. Adăugăm ciocolata topită cu untul apoi treptat făina amestecată cu praful de copt.


Punem la scurs vişinele din compot.


Într-un vas amestecăm brânza de vaci cu cele 2 ouă rămase şi restul de 100 g zahăr.


Ungem şi tapetăm cu făină o formă de tort sau tavă de prăjituri de mici dimensiuni(20-24 cm).Turnăm 1/3 din compoziţia de ciocolată în tavă. Deasupra punem din loc în loc din compoziţia de brânză, apoi punem jumătate din vişine, punem din nou aluat cu ciocolată, cu brânză, vişine şi tot aşa.


Punem tava în cuptorul preîncăzit pentru 40-50 minute, foc moderat.


Lăsăm tortul să se răcească complet în tavă şi abia apoi o scoatem şi feliem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort brownie cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Catalina L 1

02.05.2016, 21:02

anca_rm 1

03.05.2016, 10:59

bunnn

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mini tort cu crema de ciocolata