Tort capsuni

de dantes in Torturi, 30 Mai 2014 | 3277 vizualizari

 

Usor de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml.ulei
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri apa
  • Pentru crema
  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri faina
  • 250 g unt
  • 500 g capsuni proaspete
  • 200 ml.sirop de capsuni.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort capsuni:

Blatul

Se separa albusurile de galbenusuri si se bate spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga treptat apa,uleiul,galbenusurile de ou si faina amestecata cu praful de copt se amesteca usor.Compozitia se toarna intr-o forma tapetata si se da la cuptor 40 minute apoi se taie in trei felii.

Crema

Ouale intregi se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana se ingroase apoi se adauga cacaua se amesteca bine si se lasa la racit.Faina se amesteca cu putina apa si se fierbe pana devine de consistenta unei smantani si se lasa la racit.Untul se freaca pana devine spumos apoi se amesteca cu cele doua compozitii si se mixeaza bine.

Blatul se insiropeaza bine apoi se unge cu crema si se orneaza cu jumatati de capsuni.

TIPS-URI

1

tort,capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

30.05.2014, 16:25

este minunat!!

deyutzky 1

30.05.2014, 18:01

ce frumos e

reisnaor_2006 1

23.05.2015, 08:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "Ecler 2"-Reteta Nr. 300