Tort capsuni

de dantes in Torturi, 30 Mai 2014 | 979 vizualizari

 

Usor de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml.ulei
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri apa
  • Pentru crema
  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri faina
  • 250 g unt
  • 500 g capsuni proaspete
  • 200 ml.sirop de capsuni.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort capsuni:

Blatul


Se separa albusurile de galbenusuri si se bate spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga treptat apa,uleiul,galbenusurile de ou si faina amestecata cu praful de copt se amesteca usor.Compozitia se toarna intr-o forma tapetata si se da la cuptor 40 minute apoi se taie in trei felii.


Crema


Ouale intregi se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana se ingroase apoi se adauga cacaua se amesteca bine si se lasa la racit.Faina se amesteca cu putina apa si se fierbe pana devine de consistenta unei smantani si se lasa la racit.Untul se freaca pana devine spumos apoi se amesteca cu cele doua compozitii si se mixeaza bine.


Blatul se insiropeaza bine apoi se unge cu crema si se orneaza cu jumatati de capsuni.

 

TIPS-URI

1

tort,capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

30.05.2014, 16:25

este minunat!!

deyutzky 1

30.05.2014, 18:01

ce frumos e

reisnaor_2006 1

23.05.2015, 08:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar