Tort capsunica

de luminita20_2006 in Torturi, 13 Mai 2009 | 2669 vizualizari

 

Este de asemenea tort foarte simplu si care il poti face rapid atunci cand vrei ceva dulce.

 

INGREDIENTE

blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linruri zahar
crema:
  • 250 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 1 ou
  • 250 gr capsuni
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort capsunica:

Blatul: se separa galbenusurie de albus. Albusul se bate spuma se aduaga zahar si se bate din nou pana obtinem o bezea, apoi adaugam galbenusurile cate unul si la urma faina la fel cate o lingurita. Se puna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30 min. cand e gata se scoate pe un gratar sa se raceasca.


Crema: zaharul se pune la topit cu 50 ml apa si un pic de otet pana ce se leaga. Separat se bate untul spuma cu zaharul vanilat, Cand s-a racit siropul se pune peste unt si se bate pana se leaga , dupa ceea adaugam oul batut. pastram o parte din crema pt ornat iar in restul punem capsunile ,care au fost spalate si taiate.


Blatul se taie in doua. Se aseaza toata crema cu capsuni pe primul blat apoi se pune cel de al 2-lea. se orneaza cu crema si ca decor folosim de asemenea capsuni si dupa preferinte ciocolata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort capsunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos