Tort cu budinca

de Ubulika in Torturi, 10 Ian 2012 | 7097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort cumparat
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 800 lapte
  • zahar dupa gust
  • rom
  • 2 linguri unt
  • frisca
  • pt decor:ornamente la alegere ,glazura Duo de la dr.oetker.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu budinca:

Facem un sirop din rom si zahar.Insiropam apoi blatul.Se face budinca de vanilie,se adauga zahar dupa gust.Se adauga untul in budinca fierbinte si se amesteca bine.Punem peste blat budinca ,apoi un strat din frisca batuta,punem celalalt blat si procedam la fel.Peste ultimul blat punem budinca si ornam cu glazura de ciocolata.

Decor.ornamente colorate si frisca

Punga cu glazura se tine putin in apa calda,se taie apoi la un colt si se orneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 13:07

stiu cum e si eu is la fel cu chestiile complicate

Ubulika 1

16.02.2012, 20:58

Rahela Velicu 1

05.01.2020, 22:31

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Tort cu budinca de vanilie