Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

de laylalala in Torturi, 6 Iun 2010 | 2492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 3 oua, separate
  • 150 ml lapte
  • 2 x 55 gr plic praf crema de caramel
  • 1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
  • 25 gr praf de cappuccino cu vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi de ciocolata cu cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu caramel si ciocolata cu cafea:

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.
Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.
Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu caramel si ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-0
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-1
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-2
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-3
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-4
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-5
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-6
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-7
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-8
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-9
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea-10

COMENTARII (3)

Rocsi

Rocsi 1

06.06.2010, 14:08

imi place cu aroma de cappucino

Julie

Julie 1

06.06.2010, 16:14

Roxana

Roxana 1

06.06.2010, 23:49

ce frumos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!