Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

de laylalala in Torturi, 6 Iun 2010 | 2625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 3 oua, separate
  • 150 ml lapte
  • 2 x 55 gr plic praf crema de caramel
  • 1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
  • 25 gr praf de cappuccino cu vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi de ciocolata cu cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu caramel si ciocolata cu cafea:

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.

Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.

Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu caramel si ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

06.06.2010, 14:08

imi place cu aroma de cappucino

Julie 1

06.06.2010, 16:14

Roxana 1

06.06.2010, 23:49

ce frumos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone