Tort cu ciocolata si caise

de Bucataras Monica in Torturi, 7 Iul 2013 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri apa calda
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 9 linguri faina
  • 8 oua
  • 2 pachete crema pt prajituri (de ciocolata)
  • miez de nuca
  • caise
  • ciocolata de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata si caise:

BLAT: Se separa ouale. Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma. Se adauga apoi zaharul, galbenusurile, uleiul, faina. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.Apoi se bat cele doua pachete de crema. 

SIROP-se arde jumatate cana zahar, apoi se adauga apa calda, se mai tine pe foc pana la dizolvarea completa a zaharului.

Se taie blatul in 3 sau 4 felii,depinde de cat a crescut. Se aseaza prima felie pe un platou,se insiropeaza,apoi se adauga crema si cateva cubulete de caise. Tot asa pana la ultima felie,eu am ales ca la sfarsit sa rad putina ciocolata de menaj. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata si caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti cu portocala

ieri la 08:47

Friptura frageda de porc la tigaie

pe 03.12 la 16:07

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

pe 03.12 la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti cu portocala

ieri la 08:47

Friptura frageda de porc la tigaie

pe 03.12 la 16:07

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

pe 03.12 la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Tort cu menta si ciocolata