Tort cu clatite americane

de Andreea Caroline in Torturi, 19 Ian 2013 | 4970 vizualizari

 

Asa ce mi-au facut pofta fetele zilele astea cu clatite incit am zis ca trebuie sa fac si eu.Insa sa le fac mai special ca-i simbata.Si am hotarit sa fac un tort din ele.Cum pentru clatitlele traditionale nu am rabdare,m-am orientat la cele americane,mult mai simplu de facut :)

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:

  • 225 gr faina
  • 225 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 2 linguri margarina
  • 1/2 plic drojdie

pentru ornat/umplut:

  • crema de ciocolata (nutella)
  • frisca
  • ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu clatite americane:

Intr-un bol punem laptele cu zaharul si mixam pina ce zaharul este topit in intregime.Adaugam apoi ouale,un praf de sare si margarina. Amestecam bine totul, apoi adaugam faina si amestecam in continuare. La urma adaugam drojdia si amestecam bine.


Punem pe flacara o tigaie care o lasam sa se incinga. Nu o ungem cu ulei. Punem cu un polonic din compozitie si lasam pana ce face gaurele .Apoi o intoarcem pe partea cealalta.


Fiecare clatita o taiem in doua pe orizontala si intindem pe o parte frisca.Apoi punem cealalta parte peste aceasta


Asezam astfel clatitele una peste cealalta punind peste fiecare clatita nutella.


Ornam cu frisca si ciocolata rasa

 

TIPS-URI

1

Daca crema de ciocolata este prea solida si nu se poate intinde,puneti borcanul cu crema intr-un ibric umplut cu apa pina la jumatate.Puneti-l pe foc.Crema va deveni astfel mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu clatite americane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Andreea Caroline 1

19.02.2013, 14:43

babi5 1

23.08.2013, 22:01

Andreea Caroline 1

23.08.2013, 23:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată “Interzis copiilor”