Tort cu fructe

de criys in Torturi, 17 Mai 2010 | 4427 vizualizari

 

Este un tort foarte usor de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • Crema:
  • 1 kg frisca
  • 1 compot ananas
  • 2 banane
  • 4 potrocale
  • 3 kiwi  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Se separa albusele de galbenuse si se bat spuma.Se adauga zaharul treptat,galabenusele iar la sfarsit faina in ploaie.Se unge si se tapeteaza forma de tort se aseaza compozitia de mai sus si se coace la foc potrivit timp de 25 minute.


Crema se prepara astfel se bate bine frisca cu mixerul,care prealabil a stat la frigider sa fie rece se taie bananele, ananasul,kiwi,portocalele cubulete.Dupa ce s-a batut bine frisca se lasa o parte din ea pentru ornat iar in restul se adauga fructele taiate.


Se taie blatul dupa ce s-a racit se insiropeaza cu sucul de la compotul de ananas in care eu pun cateva picaturi de esenta rom se aseaza crema,blatul pana cand terminati.


Deasupra se imbraca in frisca ormand cu bucati de kiwi,portocale ananas,iar din frisca luam 2 linguri in care punem cacao sa-i dea culoare si facem cativa "trandafirsi".


Gata sper sa va placa este prima mea reteta postata,sunt nou aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ela 1

17.05.2010, 23:28

nadina73 1

17.05.2010, 23:46

sa orpit la 4 furcu,oricum e super bun dar sectiunea taiata

nadina73 1

17.05.2010, 23:47

am uitat bun venit printre bucataras si mult succes la bucatarit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trandafiri (cu crema mascarpone si jeleu de afine)