Tort cu fructe

de criys in Torturi, 17 Mai 2010 | 6231 vizualizari

 

Este un tort foarte usor de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • Crema:
  • 1 kg frisca
  • 1 compot ananas
  • 2 banane
  • 4 potrocale
  • 3 kiwi  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Se separa albusele de galbenuse si se bat spuma.Se adauga zaharul treptat,galabenusele iar la sfarsit faina in ploaie.Se unge si se tapeteaza forma de tort se aseaza compozitia de mai sus si se coace la foc potrivit timp de 25 minute.

Crema se prepara astfel se bate bine frisca cu mixerul,care prealabil a stat la frigider sa fie rece se taie bananele, ananasul,kiwi,portocalele cubulete.Dupa ce s-a batut bine frisca se lasa o parte din ea pentru ornat iar in restul se adauga fructele taiate.

Se taie blatul dupa ce s-a racit se insiropeaza cu sucul de la compotul de ananas in care eu pun cateva picaturi de esenta rom se aseaza crema,blatul pana cand terminati.

Deasupra se imbraca in frisca ormand cu bucati de kiwi,portocale ananas,iar din frisca luam 2 linguri in care punem cacao sa-i dea culoare si facem cativa "trandafirsi".

Gata sper sa va placa este prima mea reteta postata,sunt nou aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

ela 1

17.05.2010, 23:28

nadina73 1

17.05.2010, 23:46

sa orpit la 4 furcu,oricum e super bun dar sectiunea taiata

nadina73 1

17.05.2010, 23:47

am uitat bun venit printre bucataras si mult succes la bucatarit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de frisca cu fructe