Tort cu iaurt

de Micutza Luana in Torturi, 26 Iun 2013 | 2527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr iaurt
  • 500 ml frisca lichida
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o cutie compot visine
  • 400 gr zahar
  • 4 plicuri gelatina rosie
pentru decor
  • o portocala
  • un kiwi
  • o banana
  • optional piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

Se pune gelatina intr-o cana peste care adaugam zeama din compot .


Iaurtul se pune intr-un vas impreuna si 300 gr zahar zaharul vanilat si se mixeaza pana devine spumos.


Frisca se bate separat cu zaharul vanilat.


Gelatina se dizolva la foc mic , dar nu trebuie sa dea in clocot.


Iaurtul se amesteca cu frisca treptat iar la urma adaugam gelatina racita si visinele din compot.


Se ia o tava cu fund detasabil si se pun pe margini rondele de portocala , in mijoc 2 banane si kiwi la captul fiecareie a vrut sa fac 2 palmieri dar din cauza cremei nu se vede , aici las loc liber imaginatiei pentru fiecare :)


Se toarna deasupra toata compozitia si se da la rece circa 3 ore , apoi se rastoarna pe o farfurie.


Este numai bun pentru o zi torida .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:22

sebirizescu 1

30.06.2013, 21:12

Micutza Luana 1

01.07.2013, 14:10

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de iaurt si frisca