Tort cu iaurt si capsuni

de Criss in Torturi, 6 Iun 2012 | 10225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • -3 oua
  • -3 linguri zahar
  • -1 plic zahar vanilat
  • -3 linguri faina
  • Crema
  • -1 cutie 500 g iaurt cu capsuni
  • -300 g capsuni
  • -zahar dupa gust
  • -300 ml frisca
  • -1 plic gelatina
  • -4 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si capsuni:

Se bat albusurile spuma, se adauga apoi zaharul si vanilia si se bat pana se topeste zaharul si spuma ramane tare si lucioasa. Se adauga apoi galbenusurile si in final faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava detasabila, tapetata cu hartie de copt si se coace pana trece testul cu scobitoarea.


Gelatina se hidrateaza in lapte. Capsunile se taie cubulete si peste ele se pun 2 linguri de zahar. Iaurtul se amesteca cu zahar pudra dupa gust si cu frisca batuta. (Eu am adaugat 2 linguri zahar pudra, pentru ca si frisca si iaurtul sunt indulcite.) Se dizolva gelatina si se toarna peste crema de iaurt si frisca.


Inelul detasabil se aseaza pe o tava. Se pune blatul de tort. Eu l-am insiropat cu sirop lasat de capsuni. Se toarna crema de iaurt. Deasupra se pun felii de capsuni si se toarna o glazura din tort gelee transparent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

07.06.2012, 11:27

Alinutza80 1

07.06.2012, 15:36

arata bine

Steffy 1

07.06.2012, 21:14

Felicitari! Imi ploua in gura...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu capsuni