Tort cu nuca si ananas

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 30 Iul 2010 | 2939 vizualizari

 

tortul care m-a facut sa-mi fac sperante desarte :((:((

 

INGREDIENTE

  • un plic mix pentru 9 torturi,
  • 3 oua
  •  125 g unt
  • 50 ml lapte
  • 350 g bucati anans bine scurse
  • 35 g nuci macinate
  • 2 linguri zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca si ananas:

Tapetam o forma cu diametrul de 24-26 cm, asezam pe fundul tavii rondelele de ananas, apoi se presara nucile macinate amestecate cu zaharul tos,


Intr-un vas punem mixul pentru 9 torturi, apoi untul la temperatura camerei, ouale si laptele si amestecam bine pana la omogenizarea compozitiei.


Compozitia astfel obtinuta se toarna peste ananas si se coace la cuptorul preincalzit.


Prajitura se rastoarna cat este calda si se se pune pe un gratar la racit.


Eu nu l-am lasat asa cum am trimis poza. ci l-am ornat cu nuca de cocos colorata si ciocolata alba si neagra rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Teo 1

31.07.2010, 22:37

nu fii dezamagita... ajuta-te singura !

lilik 1

08.10.2010, 19:28

super tortuletul tau
iti las

Dana Cristea - pusikmea 1

08.10.2010, 19:40

ms lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, scortisoara, nuca si ciocolata