Tort cu trei ciocolate

de delia64 in Torturi, 31 Mai 2014 | 13944 vizualizari

 

Pentru ca maine este ziua copilului m-am gandit sa fac ceva deosebit pentru copilasii mei dragi .
Ei au mancat asa ceva in Spania la sora Danutei si tare au laudat-o .
Asa ca m-am inspirat de la Ancuta si am facut si eu .
Am mai modificat un pic si iata ce a iesit !!!

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 200 gr. biscuiti
  • 200 gr. unt
  • Crema numarul 1 -ciocolata amaruie
  • 200 gr. ciocolata amaruie
  • 350 ml . frisca Hulala
  • 1 plic de gelatina de 10 gr.
  • Crema numarul 2-ciocolata alba
  • 200 gr. ciocolata alba
  • 350 ml. frisca
  • 1 plic gelatina
  • Crema numarul 3-ciocolata de lapte
  • 200 gr. ciocolata de lapte
  • 350 ml. frisca
  • 1 plic gelatina
  • Glazura
  • 1 plic de glazura cu gust de ciocolata Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu trei ciocolate:

Blatul din biscuiti

Macinam biscuitii.

Topim untul si amestecam cu biscuitii pe foc cateva minute pama se omogenizeaza.

Intr-o tava cu peretii detasabili asezam blatul de biscuiti si il dam la frigider sa se raceasca.

Crema nr. 1 -ciocolata amaruie

Gelatina se pune la hidratat in 50 ml. apa rece .

Intr-o cratita punem 150 ml. frisca lichida si ciocolata amaruie rupta bucatele , amestecam pana se topeste ciocolata si luam de pe foc .

Lasam 5 minute sa se raceasca si intre timp punem gelatina hidratata pe foc amestecand 2 minute sa se omogenizeze si o turnam peste crema de ciocolata  amestecand . Punem crema la frigider si intre timp batem 200 gr. frisca .

Amestecam crema cu frisca batuta si turnam peste blatul de biscuiti .

Lasam la rece pana ce pregatim crema de ciocolata alba .

Procedam ca si la prima crema  si turnam crema alba peste crema de ciocolata amaruie si dam la rece .

Facem crema de ciocolata de lapte  si turnam peste crema alba .

Lasam la frigider 2-3 ore .

Scoatem tortul de la frigider si  il asezam pe un platou , detasam partea laterala a tavii si  pregatim glazura .

Introducem 1 minut plicul cu glazura la cuptorul cu microunde si taiem coltul plicului apoi glazuram tortul .

Nu am avut rabdare pana maine , am gustat in aceasta seara si este minunat .

Va recomand acest tort minunat ,

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Blatul din biscuiti are un gust minunat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu trei ciocolate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si banane