Tort cu visine si frisca

de reisnaor_2006 in Torturi, 3 Iul 2014 | 1777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • un praf de sare
  • visine
  • 200 ml frisca
  • sirop de brad (ptr. insiropat blatul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu visine si frisca:

Albusurile se bat impreuna cu sarea, zaharul si adaugam treptat galbenusurile si faina. Compozitia se toarna intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor 30 de minute.


Visinile le curatam de samburi,le spalam si adaugam peste ele zahar.Cand blatul este gata il lasam la racit si il taiem in jumate.Insiropam blatul cu suc facut din sirop de brad,adaugam un strat de frisca,unul de visine,iara frisca si jumatea cealalta de blat pe care o ornam la fel.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Gustul siropului de brad si visina usor acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

babi5 1

02.08.2014, 08:39

Foarte bun

Bya Ralu 1

02.08.2014, 17:25

reisnaor_2006 1

02.08.2014, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort "Foret Noire"