Tort de biscuiti

de Panacris in Torturi, 6 Mai 2011 | 5721 vizualizari

 

Dulce si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti simpli 500 gr.
  • unt 200 gr.
  • ciocolata alba 200 gr.
  • cacao 4 linguri
  • oua 4 bucati
  • zahar 200 gr,
  • nuca cocos 200 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Ciocolata alba se topeste pe Bain Marie. Se amesteca bine ouale cu zaharul. Se adauga cacaoa, ciocolata topita si nuca de cocos. La final se adauga untul moale. Se amesteca energic pana se omogenizeaza crema. Intr/un vas se pune un strat de biscuti, un strat de crema, tot asa pana se termina compozitia. Se pune la rece si serveste a doua zi.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si ciocolata neagra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort de biscuiti-0
Tort de biscuiti-1
Tort de biscuiti-2
Tort de biscuiti-3
Tort de biscuiti-4
Tort de biscuiti-5
Tort de biscuiti-6
Tort de biscuiti-7
Tort de biscuiti-8
Tort de biscuiti-9
Tort de biscuiti-10
Tort de biscuiti-11
Tort de biscuiti-12

COMENTARII (13)

LUK

LUK 1

06.05.2011, 22:32

un deliciu

divainbucatarie

divainbucatarie 1

07.05.2011, 09:21

deyutzky

deyutzky 1

08.05.2011, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!