Tort de biscuiti

de RuxyRux in Torturi, 2 Ian 2014 | 5475 vizualizari

 

O minunatie dulce si delicioasa :)...amaretto, rom, nutella si nuca vanilata...cum vi se pare? La muuuuuuulti ani bucatarasi minunati ! La muuuulti ani 2014!

 

INGREDIENTE

  • 6 pachete de biscuiti Petite Beurre
  • 1 borcan mic de nutella
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 4 linguri faina( sau amidon)
  • 8 linguri de zahar
  • o cana de nuca macinata
  • vanilie
  • 1 l lapte
  • 2 linguri Amaretto + 1 lingura Havana Rhum
  • esenta de rom( 3 bucati fiole)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Biscuitii se pun intr-un vas mare si se zdrobesc.


Laptele se infierbanta si in el se pune vanilia.


Ouale se mixeaza cu zaharul si cu faina si o cana de lapte( din total), apoi se toarna in fir subtire in laptele din vas. Se lasa cateva minute pe foc compozitia si se amesteca pana se ingroasa usor ca la budinca. Se adauga untul taiat cubulete si apoi nutella. Se pune si esenta de rom si se amesteca bine, apoi se lasa la racit usor. Biscuitii se stropesc cu rom si amaretto.


Se toarna crema peste biscuiti si se apasa cu telul pentru piure. Se omogenizeaza bine crema si apoi turnam totul in forma de tort( cea cu inel culinar). Presaram deasupra nuca tocata si amestecata cu zaharul vanilat. Dam la rece minim 6 ore.


O nebunie delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MIUTA 1

02.01.2014, 21:01

Super

xana 1

02.01.2014, 23:13

wow ce delicios trebuie sa fie!!

babi5 1

03.01.2014, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti