Tort de biscuiti

de Madelline in Torturi, 26 Feb 2014 | 4768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Biscuiti petit beurre 2-3 pachete
  • Budinca de ciocolata Dr.Oetker
  • Budinca de vanilie
  • Frisca
  • Pt. sirop:
  • 2,3 cani apa
  • o cana zahar
  • esenta de vanilie sau rom
  • Ciocolata pt. decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Facem siropul din zahar caramelizat , apa ,esenta .. inmuiem fiecare biscuite f putin apoi asezam primul rand ,punem budinca de vanilie preparata (amestecam praful de budinca cu 2 3 linguri de zahar si 3 4 de lapte ,restul laptelui il punem la fiert 500ml,luam de pe foc,adaugam budinca si amestecam timp de 1 min sa nu se faca cocoloase.

Tot asa facem si cu stratul 2 de biscuiti ,ii inmuiem in sirop apoi asezam ,punem budinca de ciocolata.

Asezam si ultimul rand de biscuiti inmuiat in sirop si punem frisca.

Eu am ras ciocolata peste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata