Tort de biscuiti cu ciocolata

de ralu_ca in Torturi, 29 Noi 2015 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti petit beure
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 250 g margarina rama
  • 150 ml apa
  • 150 g zahar
  • 50 g cacao
  • 100 g stafide
  • 2 fiole esenta rom
  • 1 fiola vanilie
  • 100 g stafide
  • 50 g nuci
  • goji
  • 100 g rahat
  • decoratiuni de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu ciocolata:

Am topit margarina impreuna cu ciocolata amaruie pana am obtinut o crema omogena. Stafidele si goji le-am inmuiat in coniac. Am rupt biscuitii in bucatele mici si i-am pus intr-un vas, am turnat cacaoa, stafidele, goji, nuci si rahat si amestecul de ciocolata. Am omogenizat foarte bine. Am facut si sirop din apa si zahar si am amestecat cat putin in compozitie.


Intr-o tava detasabila am pus hartie copt si am turnat compozitia, niveland foarte bine. Deasupra am presarat bucatele mici de ciocolata alba si neagra.


Am dat la frigiderpentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

01.12.2015, 21:16

Wow

Alexandra Burz 1

14.12.2015, 16:03

Super

Bogorodea Marian 1

29.12.2015, 02:32

cum sa se mai tine femeile de regim cand vad bunatatile astea ?)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata