Tort de biscuiti cu ciocolata

de noiinbucatarie in Torturi, 7 Feb 2016 | 2191 vizualizari

 

Tortul acesta este cat se poate de delicios si, in plus, se pregateste foarte repede. Reteta o veti gasi si pe blogul meu http://noiinbucatarie.ro/tort-de-biscuiti/ 

 

INGREDIENTE


  • 200 g unt
  • 100 g zahar
  • 50 g cacao
  • 300 g ciocolata
  • nuca
  • esenta de rom
  • 500 g biscuiti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu ciocolata:

Mai intai faramitam biscuitii intr-un bol mare. Topim untul, adaugam zaharul si 50 ml apa. Adaugam untul topit peste biscuitii faramitati si amestecam bine cu o lingura. Adaugam si cacao, ciocolata topita, nuca faramitata si esenta si le incorporam bine. Va rezulta o pasta nu foarte moale. Se tapeteaza fundul unei tavi cu pereti detasabili cu hartie de copt. Se adauga compozitia de biscuiti si se preseaza bine cu o lingura. Se da la rece pentru 1-2 ore. Tortul se imbraca in ciocolata topita. Se orneaza cu ciocolata rasa. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Zamfira 1

07.02.2016, 19:52

mihaelar63 1

07.02.2016, 22:40

Buun !!!

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata