Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...
blat:
crema:
Crema:
Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;
Se amesteca cu untul;
Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;
Frisca se bate impreuna cu intaritorul;
Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;
Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;
Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;
Montare:
Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;
Se da la rece cca 1 ora;
Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult