Tort de biscuiti cu miez de lapte

de amalia01 in Torturi, 29 Apr 2013 | 4107 vizualizari

 

De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...

 

INGREDIENTE

blat:

  • 500 g biscuiti simpli
  • 5 lingurite cacao instant
  • 100 ml apa calda

crema:

  •  225 g branzica “miez de lapte” 
  • 100 g unt 
  • 5 linguri de zahar 
  • 200 ml frisca vegetala 
  • 2 plicuri de intaritor pentru frisca;
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu miez de lapte:

Crema:

Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;

Se amesteca cu untul;

Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;

Frisca se bate impreuna cu intaritorul;

Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;

Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;

Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;

Montare:

Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;

Se da la rece cca 1 ora;

Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lavinia 1

29.04.2013, 18:54

Foarte frumos La multi ani sotului!

Rocsi 1

29.04.2013, 20:32

La multi ani pentru sotul tau!

Panacris 1

12.05.2013, 21:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti