Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant

de laylalala in Torturi, 3 Mai 2010 | 3265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane
  • 50 gr unt, topit
  • 150 gr biscuiti simpli, sfaramitati
  • 140 ml frisca lichida
  • 140 gr zahar pudra
  • 500 gr branza Quark
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 gr unt de arahide crocant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant:

Cu cateva ore inante de prepararea tortului, pune 2 banane in congelator pana cand coaja se va innegri.Scoate-le din congelator si decongeleaza-le (se pot decongela mai repede in cuptorul cu micrunde)Dupa aceea, decojeste-le si fa-le piure.


Pentru crusta, amesteca untul topit cu biscuiti sfaramitati, apoi pune amestecul intr-o tava rotunda de 23 cm, apasandu-l usor.


Bate frisca intr-un vas, iar in altul bate untul de arahide pentru a-l imuia putin.Intr-un vas separat, amesteca zaharul cu branza Quark si vanilia.Inglobeaza untul de arahide in amestecul cu branza, apoi adauga piureul de banane.Inglobeaza usor frisca batuta, apoi pune umplutura peste crusta din tava.Da tortul la congelator pentru cateva ore sau peste noapte.Pentru a-l servi, scoate tortul din congelator si pune-l in frigider 20 minute, apoi treci cu un cutit in jurul marginilor si desprinde tortul din tava.


Feliaza banana ramasa si decoreaza cu ea tortul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort Magic Moments