Tort de budinca cu mere si biscuiti

de crissvalentina in Torturi, 21 Mar 2013 | 5061 vizualizari

 

Acest tort este foarte simplu. Daca se anunta musafiri sau aveti chef de ceva dulce care se face rapid atunci vi-l recomand.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 2 plicuri de budinca- de care aveti la indemina (eu am folosit vanile si ciocolata)
  • 200-300 g biscuiti obisnuiti
  • 4-5 mere
  • pentru decor puteti folosi stafide, nuci sau nuca de cocos
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de budinca cu mere si biscuiti:

Se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic. Dupa ce e gata se lasa sa se raceasca putin.

Intr-un bol mai mare se pun biscuiti care se rup bucatele, merele curatate si taiate feli si peste un rand de budica si se alterneaza, terminindu-se cu budinca.

La final se orneaza dupa bunul plac. Se da la rece aproximativ 1 ora.

TIPS-URI

1

Daca vreti puteti amesteca prafurile de budinca unul cu altul (eu asa am facut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de budinca cu mere si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti, de post