Tort de ciocolata cu banane si frisca

de Corinuta in Torturi, 15 Aug 2010 | 19410 vizualizari

 

Reteta cu numarul 100 mi-am facut-o cadou de ziua mea:)

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de ciocolata cu 3 nivele (eu l-am cumparat)
  • 4 iaurturi de banane
  • 5-6 banane
  • sirop de visine din compot
  • 800 ml frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic de intaritor ptr frisca
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • bucatele de ciocolata ptr ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata cu banane si frisca:

Se inmoaie gelatina. Se amesteca iaurtul cu 2 plicuri de zahar vanilat.Se dizolva gelatina, se amesteca cu iaurtul si se da la frigider sa se intareasca.


Se decojesc bananele si se taie felii.Se insiropeaza pe rand feliile de blat cu sirop de visine si se aseaza pe primul nivel feliile de banane unele langa altele.


Se bate 400 ml de frisca cu mixerul, apoi se amesteca cu iaurtul si se umplu feliile de blat cu aceasta crema. Se pune tortul in frigider ptr aprox. 3 ore.


Se bate restul de frisca cu intaritorul si zaharul vanilat ramas si se imbraca tortul cu ea. Se presara bucatele de ciocolata si se orneaza eventual cu felii de banane.


Ideea e de aici luata.


Va poftesc cu drag la o feliuta de tort!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu banane si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

Corinuta 1

22.08.2010, 15:12

Multumesc Miha!M-am gandit ca esti plecata....nu te-am mai vazut pe-aici......sa va fie de bine concediul!

Alina26 1

18.07.2013, 17:33

vai cum arata....tare as manca si eu o felie acuma....dar e facuta in 2010..!!!eu nici nu eram..!!!!pe bucataras arata minunat!!!

reisnaor_2006 1

28.10.2014, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat