Tort de ciocolata cu banane si frisca

de Corinuta in Torturi, 15 Aug 2010 | 24396 vizualizari

 

Reteta cu numarul 100 mi-am facut-o cadou de ziua mea:)

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de ciocolata cu 3 nivele (eu l-am cumparat)
  • 4 iaurturi de banane
  • 5-6 banane
  • sirop de visine din compot
  • 800 ml frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic de intaritor ptr frisca
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • bucatele de ciocolata ptr ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata cu banane si frisca:

Se inmoaie gelatina. Se amesteca iaurtul cu 2 plicuri de zahar vanilat.Se dizolva gelatina, se amesteca cu iaurtul si se da la frigider sa se intareasca.

Se decojesc bananele si se taie felii.Se insiropeaza pe rand feliile de blat cu sirop de visine si se aseaza pe primul nivel feliile de banane unele langa altele.

Se bate 400 ml de frisca cu mixerul, apoi se amesteca cu iaurtul si se umplu feliile de blat cu aceasta crema. Se pune tortul in frigider ptr aprox. 3 ore.

Se bate restul de frisca cu intaritorul si zaharul vanilat ramas si se imbraca tortul cu ea. Se presara bucatele de ciocolata si se orneaza eventual cu felii de banane. 

Ideea e de aici luata.

Va poftesc cu drag la o feliuta de tort!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu banane si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (82)

Corinuta 1

22.08.2010, 15:12

Multumesc Miha!M-am gandit ca esti plecata....nu te-am mai vazut pe-aici......sa va fie de bine concediul!

Alina26 1

18.07.2013, 17:33

vai cum arata....tare as manca si eu o felie acuma....dar e facuta in 2010..!!!eu nici nu eram..!!!!pe bucataras arata minunat!!!

reisnaor_2006 1

28.10.2014, 17:13

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake rece cu ciocolata si visine