Tort de clatite cu sirop caramel

de LicutaMarin in Torturi, 31 Mai 2011 | 55066 vizualizari

 

Pentru toti copiii din lume si bineinteles pentru mamicile, taticii si bunicii lor, cel mai simplu, rapid si delicios tort posibil de "1 Iunie".

 

INGREDIENTE

  • 5 foi clatite
  • 500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
  • 6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
  • 150 gr caramele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu sirop caramel:

Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.


Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.


Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.


La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.


Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim


Toata savaoarea acestui tort simplu si rapid este data de siropul caramel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu sirop caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (117)

Alexandra Burz 1

20.01.2014, 22:18

ella 87 1

16.03.2016, 15:03

arata bestial....de simplu yamyyy

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:36

Un desert delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si piscoturi