Tort de frisca cu fructe

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 16144 vizualizari

 

Vrei ceva bun si repede?Iata!

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort
  • 1 litru de frisca
  • fructe diverse
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de frisca cu fructe:

Un blat din comert

sau

5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5 galbenusuri,un praf de copt,10 linguri rase de faina,arome daca vrei...

Coci in forma mare de tort rotunda.Lasi sa se raceasca,apoi il tai pe doua parti.

Bati frisca cu 1-2 plicuri de intaritor de frisca.

Asezi in forma in care ai copt blatul,o folie de alimente in asa fel incat sa tapetezi in totalitate atat fundul cat si peretii formei.

Tai fructele cum crezi de cuviinta si le combini in ce forme vrei.Le asezi atat pe fund cat si pe peretii formei.Pui un strat de frisca,o foaie de blat,iar frisca.....

Dai la rece cateva ore,dupa care rastorni pe tava si scoti cu grija folia alimentara.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

simplu de facut

2

poti folosi orice fruct

3

foarte aspectuos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de frisca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe - *100*