Tort de frisca cu fructe

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 11445 vizualizari

 

Vrei ceva bun si repede?Iata!

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort
  • 1 litru de frisca
  • fructe diverse
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de frisca cu fructe:

Un blat din comert


sau


5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5 galbenusuri,un praf de copt,10 linguri rase de faina,arome daca vrei...


Coci in forma mare de tort rotunda.Lasi sa se raceasca,apoi il tai pe doua parti.


Bati frisca cu 1-2 plicuri de intaritor de frisca.


Asezi in forma in care ai copt blatul,o folie de alimente in asa fel incat sa tapetezi in totalitate atat fundul cat si peretii formei.


Tai fructele cum crezi de cuviinta si le combini in ce forme vrei.Le asezi atat pe fund cat si pe peretii formei.Pui un strat de frisca,o foaie de blat,iar frisca.....


Dai la rece cateva ore,dupa care rastorni pe tava si scoti cu grija folia alimentara.


Pofta buna.


 

TIPS-URI

1

simplu de facut

2

poti folosi orice fruct

3

foarte aspectuos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de frisca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 16:31

toata lumea

elena1988 1

08.02.2011, 10:27

babi5 1

01.08.2013, 18:44

Bun tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort de cafea