Tort de gris cu lapte de soia

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 2535 vizualizari

 

Un desert delicios pentru zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte de soia
  • 5 linguri zahar
  • 10 linguri gris
  • esenta de rom
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 lingura cacao
  • 1 borcan dulceata

Glazura

  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingura cacao.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de gris cu lapte de soia:

Laptele se pune la fiert cu zaharul si esenta de rom. Cand da in clocot se pune grisul in ploaie , mestecand continuu pana se ingroasa.


Se imparte compozitia in doua, in una se pune nuca de cocos iar in cealalta cacaua.


Intr-un vas rotund se pune un rand de gris cu cocos, se unge cu dulceata, se pune gris cu cacao, se unde cu dulceata si tot asa pana se termina.


Glazura: apa cu zaharul si uleiul se pun la clocotit , apoi se adauga cacaoa si se omogenizeaza bine si se pune peste tort.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de gris cu lapte de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

28.03.2013, 14:31

Da este bun si usor de facut

Bucataras Monica 1

28.03.2013, 15:52

arata bine si cred ca este si bun

Rocsi 1

28.03.2013, 20:34

Imi place ca e tort usor si nu unul super cremos si friscos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite-post