Tort de gris cu lapte de soia

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 5584 vizualizari

 

Un desert delicios pentru zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte de soia
  • 5 linguri zahar
  • 10 linguri gris
  • esenta de rom
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 lingura cacao
  • 1 borcan dulceata

Glazura

  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingura cacao.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de gris cu lapte de soia:

Laptele se pune la fiert cu zaharul si esenta de rom. Cand da in clocot se pune grisul in ploaie , mestecand continuu pana se ingroasa.

Se imparte compozitia in doua, in una se pune nuca de cocos iar in cealalta cacaua.

Intr-un vas rotund se pune un rand de gris cu cocos, se unge cu dulceata, se pune gris cu cacao, se unde cu dulceata si tot asa pana se termina.

Glazura: apa cu zaharul si uleiul se pun la clocotit , apoi se adauga cacaoa si se omogenizeaza bine si se pune peste tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de gris cu lapte de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

28.03.2013, 14:31

Da este bun si usor de facut

Bucataras Monica 1

28.03.2013, 15:52

arata bine si cred ca este si bun

Rocsi 1

28.03.2013, 20:34

Imi place ca e tort usor si nu unul super cremos si friscos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert de gris cu lapte si fructe de padure