Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2010 | 3278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai
  • 700 ml apa
  • 200 g ricotta
  • 200 g telemea
  • 2 cepe medii
  • 400 g ciuperci
  • 2 carnati taiati feliute
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat:

Punem la fiert apa pentru a face mamaliga. In acest timp noi pregatim umplutura: calim o ceapa mica taiata marunt si apoi ciupercile. Dupa ce le calim le dam la o parte de pe foc. Punem sare si piper si amestecam.In alta tigaie calim o ceapa taiata solzisori si apoi adaugam carnatii. Ii prajim si ii dam la o parte de pe foc.Luam un vas termorezistent si il ungem cu unt. Punem primul strat de mamaliga, apoi jumatate din ciuperci amestecate cu jumatate din ricotta, peste un strat de ciuperci calite simple, iar peste acestea un strat de telemea.Punem inca un strat de mamaliga, carnatii, restul de ricotta, apoi inca un strat de telemea. Terminam cu un strat de mamaliga.Dam la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 15-20 minute. Cand este gata preasaram parmezan ras sau telemea, imediat cum o scoatem din cuptor.

Vom servi tortul de mamaliga cald.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

06.12.2010, 11:28

daca-i mamaliga....e bun 5f

MotanLaOale 1

06.12.2010, 11:49

bun bun

babi5 1

06.10.2014, 14:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu usturoi la gratar