Tort de post

de Lau in Dulciuri, 7 Iul 2011 | 1830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar apa minerala
  • 1,1/2 pahar faina
  • 1.2 pahar ulei
  • 1 lingura dulceata
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura pesmet
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • CREMA
  • 100 g gris
  • 450 ml apa
  • 250 g margarina vegetala
  • coaja de la o lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 200 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de post:

Blat-se amesteca toate ingredientele bine


se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune jumatate din compozitie,se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea


repetam si cu compozitia ramasa


Crema-fierbem grisul,coaja,zaharul vanilat,zaharul cu apa


cand s-a racit adaugam margarina mixata pana face spuma


Asamblare-asezam prima foaie-insiropam-1/2 din crema-foaie-insiropam-crema care ne-a ramas


eu am adaugat sirop de capsuni ca sa iasa roz


decoram dupa plac


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

andrei 1

07.07.2011, 17:33

Schimba-i denumirea in "tort crud"

Rocsi 1

07.07.2011, 20:22

horia 1

08.07.2011, 02:02

interesanta reteta si cum arata,mi-ai facut o poftaaaaa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort Kiss