Tort de post

de mena29 in Torturi, 2 Iun 2010 | 9172 vizualizari

 

Am facut acest tort pentru aniversarea FIICEI MELE DE 15 ANI

 

INGREDIENTE

Blat:

100 gr. gris,

150 gr.nuca sau alune macinate,

100 gr. zahar,

1/2 praf de copt,

250 ml. apa minerala,

6 linguri faina.

Sirop:

200 ml. apa,

3 linguri zahar,

esenta de rom sau de vanilie.

Crema:

100 gr. gris,

400-450 ml. apa,

o margarina  vegetala,

150 gr. zahar,

coaja rasa de la o lamaie,

un plic de zahar vanilat.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de post:

Am amestecat toate ingredientele pentru blat si l-am copt 20 min. la 180 grade.Am fiert grisul coaja de lamaie,vanilia cu apa si cu zaharul,iar cand s-a racit am frecat spumos margarina si am amestecat-o cu grisul racit.aM TAIAT BLATU PE JUMATATE.Am insiropat blatul si am pus 1/2 din crema la mijloc iar cealalta jumatate am pus-o deasupra si am mai ornat cu ce mi-a ramas

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Bucataras 1

06.06.2010, 16:11

La multi ani! Sa-ti traiasca!

mena29 1

07.06.2010, 14:55

Cristina este si foarte gustos,multumesc si sper sa-l vedem si pe al tau

mena29 1

07.06.2010, 14:55

Multumesc frumos Bucataras

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei creme de ciocolata