Tort de post

de ella 87 in Dulciuri, 27 Noi 2016 | 498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar zahar 250ml
  • 1 pahar ulei floarea soarelui
  • 1 pahar apa minerala
  • 1 plic praf copt
  • 1 esenta rom
  • 2 linguri pudra roscove (karob)
  • 3 pahare faina (aluatul să iasă ca smântâna, mai grosut)
  • 1 varf cuțit amoniac
  • 1/2 pachet margarina unirea
  • 1 pahar zahar
  • 2 linguri coaja portocala
  • 100 ml apa
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca zmeura
  • 1 plic gelatina
  • 3 linguri zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de post:

Blatul: Amestecati cu un tel zaharul, uleiul si apa minerala, până se dizolva zaharul. Turnati faina, pudra de roscove, praful de copt si amoniacul (stins cu putina zeama de lamaie) peste amestecul lichid, puneti si esenta de vanilie, amestecati bine sa nu fie cocoloase. Tăiați o hartie de copt, turnati aluatul in tava si puneti la cuptor, aproximativ 40 de min, la temperatura medie. Faceti testul scobitorii dupa acest timp si daca mai trebuie, il lasati inca putin. După ce este gata, lasati pandispanul sa se raceasca complet.

Crema: margarina o topim, împreună cu zahărul, apa, faina, amestecati cu un tel, să nu rămână cocoloase, până se leagă, o lăsăm să se răcească.

Toppingul, luăm zmeura cu zahărul, praful de gelatina si urmăm pașii după plic, amestecam pana se leagă. Îl băgăm la frigider pana a 2a zi. Este fff gustos chiar dacă e de post.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

28.11.2016, 20:09

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:41

diaconta 1

30.11.2016, 20:42

vreau si eu o felie Maaaaaaaaareeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz