Tort din turta dulce, cu jeleu de portocale si crema de frisca

de simona72 in Retete Montare D’oro, 5 Dec 2018 | 3397 vizualizari

COMENTARII (41)

Lau 1

05.12.2018, 13:05

superb arata

Ela68 1

05.12.2018, 13:05

awwww, de pus in rama !

simona72 1

05.12.2018, 13:09

Multumesc tare mult!!!

RODIMUR 1

05.12.2018, 13:14

Un tort frumușel și de poveste...!

diaconta 1

05.12.2018, 13:17

Superb

simona72 1

05.12.2018, 13:47

Multumesc!

MotanLaOale 1

05.12.2018, 13:54

frumos

cristinutanicolita 1

05.12.2018, 13:59

Minunat!

claudiaO 1

05.12.2018, 14:10

minunata povestea si tortul!
la multi ani sarbatoritilor tai !

RuxyRux 1

05.12.2018, 15:00

Minunat tortulet! La multi ani sarbatoritilor! Felicitari Simona!

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:22

Nu-s fana turta dulce, mananc din 1000 in 1000 de ani, dar tortul tau e foarte frumos si interesant !

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:23

Si era sa uit...ca m-a furat peisajul.....La multi ani, celor sarbatoriti !

Valclaudia 1

05.12.2018, 17:05

La multi ani! Super tortul!!

Gherca Daniela 1

05.12.2018, 18:13

ce bine arata imi place ce arome are!

simona72 1

05.12.2018, 18:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

laura_n 1

05.12.2018, 18:50

O frumusete! Mai ales combinatia!

Ancutsa 1

05.12.2018, 19:01

Frumos si ce aromat! La multi ani!

Veronica22 1

05.12.2018, 19:24

simona72 1

05.12.2018, 19:54

Multumesc dragelor!!

oanapl 1

05.12.2018, 20:05

Ce tort frumos si aromat! Felicitari si la multi ani sarbatoritilor!

Rocsi 1

05.12.2018, 20:10

Am admirat tortul tau peste tot pe unde l-ai postat! Este atat, dar atat de minunat! Te felicit, Simona!

simona72 1

05.12.2018, 20:14

Multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!

Andra_Constantinescu 1

05.12.2018, 21:46

Frumos si delicios!

mirela0911 1

06.12.2018, 09:42

E o bucurie tortul tau! E superb! Blatul nu trebuie insiropat?

simona72 1

06.12.2018, 09:57

Mulțumesc fetele! Mirela, nu este necesar să fie însiropat, dar este necesar să fie ținut în folie peste noapte. Le poți face și mai subțiri, dar mare atenție la copt, dacă le coci prea mult devin prea tari și atunci poate este nevoie de însiropat. Dacă sunt mai subțiri foile 4-5 minute, dacă sunt mai grosuțe 5-6 minute. Același aluat l-am folosit și la tortul cifre, dar fără atâtea mirodenii...se comportă tare bine aluatul ăsta 😘

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet, cu crema de branza si lamaie