Tort Diplomat

de Constelatialeu in Torturi, 14 Ian 2013 | 6081 vizualizari

 

E bun si usor de facut.Imi place sa fie si cu blat,piscoturi sau rulada.Am facut toate variantele.
Pentru ca nu am fotografi cu etapele pregatirii,am sa pun mai multe variante ale aceluiasi tort.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana lapte
  • 6 galbenusuri
  • 1 l de frisca
  • 8 pliculete de zahar vanilat
  • 6 albusuri
  • 50 g gelatina
  • fructe
  • rulada sau piscoturi sau blat de tort subtire.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Galbenusurile,zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa ca o ciulama.Se lasa la rece,dar nu foarte mult.Separat gelatina se hidrateaza cu apa rece cca 10 min si se adauga in ciulamaua de galbenusuri inca calda.


Albusurile se bat spuma tare cu zaharul vanilat se amesteca cu frisca si apoi cu ciulamaua de mai sus.


Cratita,castronul pe care-l folosim se imbraca cu folie alimentara,punem fructe pe fundul ei,cum vrem sa fie decorat( fundul o sa devina partea de sus),se adauga crema obtinuta,apoi fructe si tot asa pana se terminam cu crema,la final punem piscoturi,sau rulada sau blat .Se lasa la rece ,se rastoarna ,deobicei a doua zi,eu dupa vreo 5 ore l-am rasturnat si era ''tapan''

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diana_k 1

15.01.2013, 09:19

Rocsi 1

15.01.2013, 11:02

Bunnnn

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:03

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture diplomat