Tort mille-feuille cu crema de urda

de loredanaaa in Torturi, 27 Feb 2013 | 1222 vizualizari

 

Este usor de facut dar si gustos.Puteti folosi si alta crema,mie mi-a placut mult cu urda,iar foile nu trebuie sa le insiropati ca se insiropeaza de la crema.

 

INGREDIENTE

  • 500 g urda
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • indulcitor sau zahar
  • aluat foietaj (frantuzesc)
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort mille-feuille cu crema de urda:

- un aluat de foietaj cumparat care are 2 foi in el, fiecare am impartit-o in jumatate si asa am avut 4 foi de tort din fiecare.


- fiecare foaie de aluat se intinde cu facaletul


-pentru a face foile toate de aceeasi dimensiune, masurati pe o foaie de copt, o taiati si asa veti masura si restul foilor intinse dupa aceasta hartie.


-apoi cu o furculita intepati bine toata foaia si o dati la cuptor, la temperatura medie - 180 grade


-lasati pana se rumeneste bine, apoi o scoateti si o lasati sa se racoreasca bine pe un platou sau un fund


- coaceti toate cele 4 foi, le lasati sa se raceasca


-se amesteca bine intr-un castron urda, coaja de lamaie, zaharul vanilat,esenta si inlocuitorul de zahar sau zaharul pana devine o crema.


- puneti un strat de crema pe fiecare - intindeti in asa fel sa va ajunga crema si pentru ornat deasupra(eu am facut floare din capsuni si am pus nuca de cocos deasupra)


-tortul il puneti la rece pentru 4-5 ore - asta-i cea mai importanta parte, sa se inmoaie bine.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort mille-feuille cu crema de urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

27.02.2013, 11:01

loredanaaa 1

02.03.2013, 11:12

multumesc bya,merisor,motan,diacona,rocsi

babi5 1

05.09.2013, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu piscoturi