Tort Diplomat

de Laly in Torturi, 19 Apr 2010 | 12189 vizualizari

 

Si cum au trecut sarbatorile, cei dragi mie au mai vrut ceva dulce.Asa ca le-am pregatit un tort rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • un pachet piscoturi mari
  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 30 gr gelatina (adica 3 pliculete ) de la Dr Oetker
  • fructe din compot:ananas,piersici,visine,etc
  • 500 ml frisca Hulala
  • Pentru ornat:
  • 200 ml frisca
  • kiwi,piersici,ananas,visine din compot
  • 1 esenta de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Se pun la scurs fructele din compot.Dupa ce se scurg le taiem cubulete.


Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.Se mesteca continuu pana cand crema devine ca o smantana groasa.


Se pune gelatina la inmuiat in 4-5 linguri de suc din compot.Frisca se bate bine,apoi se da la rece.


Cand crema s-a legat,se da jos de pe foc.


Se lasa putin la rcait si cand este calduta,nu fierbinte se amesteca cu gelatina.


Frisca se scoate din frigider,se adauga esenta de lamaie si fructele taiate.


Se adauga si crema si se omogenizeaza bine.


Se tapeteaza o forma de tort sau orice tava cu o folie alimentara de plastic.


Se pune un rand de piscoturi date prin sucul ramas de la compot,unul de crema,piscoturi,crema si ultimul rand piscoturi.


Se da la rece cateva ore,sau cine are rabdare pana a doua zi.


Se scoate pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe din compot.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

19.04.2010, 10:15

foarte bun

Sylvia 1

19.04.2010, 10:19

Excelent arata !

silvi0ara 1

19.04.2010, 10:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara