Tort Diplomat cu fructe

de diana_k in Torturi, 4 Noi 2011 | 5093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina cernuta,
  • 1 praf de copt 
  • crema
  • o budinca de vanile
  • 4 linguri de zahar
  • 400ml lapte
  • 5 g gelatina
  • 300ml frisca
  • cubulete de fructe din conserva
  • ornat
  • 300ml frisca
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu fructe:

Pentru blat


Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, adaugam zaharul treptat mixam in continuuare pana se topeste si se formeaza o spuma lucioasa, tare care nu curge. Adaugam si galbenusurile pe rand. apoi faina cernuta si praful de copt si amestecam usor cu lingura de jos in sus. Coacem blatul in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Lasam blatul sa se raceasca, il taiem in doua pe orizontala si insiropam fiecare felie de blat cu sucul de la fructe


Pentru crema


Mixam frisca. Punem gelatina la inmuiat in putina apa pentru 10 minute, apoi o topim pe foc. Preparam budinca din lapte si zahar, adaugam gelatina inmuiata. Lasam crema sa se raceasca, si o amestecam cu frisca. Umplem blaturile cu crema si fructe


Ornam cu frisca mixata cu zaharul pudra



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

05.11.2011, 19:17

superb si delicios

jolygina 1

06.11.2011, 10:18

Miha 1

07.11.2011, 11:11

Frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat